• Menu
  • Menu

Vertrekdatum gekend!

Woehoe! Ons allereerste ticket is geboekt: een one-way richting Denpasar (Bali). Nu kunnen we écht beginnen aftellen! We vertrekken op maandag 2 september. Nog voor de eerste schoolbel rinkelt zijn wij het land uit!
Het was een doordeweekse avond, ik was nog bezig de laatste hand te leggen aan mijn lessen voor de volgende dag terwijl Bernard al in de zetel zat, wachtend tot ik klaar zou zijn, met de gsm in de hand. Blijkbaar was hij dus prijzen van tickets aan het bekijken. Iets wat hij de afgelopen weken/maanden al meermaals had gedaan. Als je dan ineens een fantastische prijs tegenkomt, moet je gewoon boeken! En zo gebeurde het. Opeens begon het toch te kriebelen. De goedkope tickets kan je niet meer annuleren noch wijzigen. Ons vertrek staat nu definitief vast.
In Oudenaarde nemen we de trein naar Amsterdam alwaar we vanuit Schiphol vliegen naar Xiamen (China). We hebben er genoeg overstaptijd om één dagje kennis te maken met China. Daarna vliegen we verder naar Bali alwaar ons avontuur echt begint!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *