• Menu
  • Menu

Laatste dag Bali

Op onze laatste dag in Bali rijden we van Munduk naar Denpasar. Onderweg stoppen we aan Bali Treetop Adventure park, een klimpark met veel ziplines. We wanen ons even een echte Tarzan.

Onderweg eten we babi guling. Dat is een geroosterd zwijntje en een typisch gerecht van de streek dat vooral wordt klaargemaakt voor speciale gelegenheden en dan wordt gedeeld met de hele familie. Een beetje zoals op onze trouw dus.

We verblijven ons laatste nachtje in Sanur. Deze badplaats is veel rustiger dan de meeste badplaatsen rondom. Het goedkope hotelletje dat we geboekt hadden, blijkt een pareltje te zijn: superproper, airco, een hete douche en TV met Youtube. We zijn moe van het vele klimmen en krijgen de kinderen niet buiten voor het donker. Het strand van Sanur hebben we dus nooit gezien…
‘s Avonds gaan we eten in het restaurant van achterneef Frederik: The Fire Station. We hebben elkaar nog nooit eerder ontmoet. Lekker spannend dus! We eten overheerlijke hamburgers en volgens Tika de beste frietjes ooit, die bovendien geserveerd worden met zelfgemaakte mayonaise. Onze avond is goed! Op naar Flores!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments