• Menu
  • Menu

Pai

Na 762 haarspeldbochten bereiken we eindelijk Pai. Het is een relaxed en goedkoop dorpje dat vooral veel backpackers aantrekt. Een tiental jaar geleden vond je er maar enkele kleine hotelletjes maar inmiddels is het al uitgegroeid tot een echte toeristische hotspot en stikt het er van de hotels. Wij vonden er alvast een fantastisch kindvriendelijk hotel met superschattige knuffelbeertjes. Elke kamer had zijn eigen thema. En er lag zelfs een knuffelbeer klaar om mee te slapen. Tika had hier de tijd van haar leven. Kiran vond het allemaal maar wat kinderachtig, maar de vele honden die op het terrein rondliepen konden hem wel bekoren.

We huren scooters voor enkele dagen zodat we de omgeving ten volle kunnen ontdekken. We komen op prachtige uitzichten terecht, bij een wondermooie grot, een aardbeien-dorpje, lekkere restaurantjes, een canyon met een prachtig uitzicht en een wonderlijk mooie zonsondergang. We hebben er zeker en vast van genoten! Kijk maar naar de foto’s.

De 762 haarspeldbochten terug zijn minder aangenaam. Ik denk dat onze chauffeur op tijd thuis moest zijn… Mocht ik ooit terugkomen, is het toch met de moto!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *